Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Uyxzup
|
Zaslal: pá září 06, 2024 13:28 Předmět: Szukam wartościowych kursów z przedsiębior |
|
|
Dzień dobry, szanowni Niedawno przeprowadziłem się do Polski i chcę dostosować się do lokalnych realiów biznesowych. Szukam wartościowych kursów z przedsiębiorczości lub zarządzania biznesem. Może ktoś brał udział w takim kursie i może polecić coś naprawdę wartościowego? Interesują mnie programy z naciskiem na praktykę i networking. |
|
Návrat nahoru |
|
|
vamamumsa
|
Zaslal: pá září 06, 2024 13:33 Předmět: |
|
|
Witam! Nie mogę nazwać siebie ekspertem w dziedzinie edukacji biznesowej, ale ostatnio w rozmowie z przyjacielem usłyszałem przebłysk jakiejś platformy internetowej z kursami biznesowymi. Mam nawet zapisany link: https://l-a-b-a.pl/lecture. Może powinieneś po prostu tam wejść i samemu zapoznać się z ich ofertą? Są tam wszystkie potrzebne informacje o programach, nauczycielach i formatach nauki. |
|
Návrat nahoru |
|
|
zeldaouy
|
Zaslal: čt září 12, 2024 3:29 Předmět: |
|
|
Playing video games improves bitlife your focus and concentration. Some games require intense focus to complete objectives, which can translate into better attention spans in other areas of life. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|