Tozusant
|
Zaslal: st únor 05, 2025 16:12 Předmět: Sním o tom, že odstartuji kariéru v oblasti vývoje her |
|
|
Dobrý večer, přátelé! Sním o tom, že odstartuji kariéru v oblasti vývoje her, ale nevím, kde začít. Možná se někdo vzdělával a může doporučit dobré kurzy? Budu rád za každou informaci! |
|
Etywgex
|
Zaslal: čt únor 06, 2025 15:42 Předmět: |
|
|
Dobrý den! Nedávno jsem viděl na jednom kanálu o herním průmyslu zmínku o https://skvt.cz/course/gamedev - snad by tam měly být kurzy o vývoji her. Sám jsem to nezkoušel, jen jsem si pro jistotu uložil odkaz. Doporučuji, abyste se na stránky sám podíval a zjistil si program i podmínky jednotlivých kurzů. Možná je to přesně to, co hledáte! |
|
sophia2005
|
Zaslal: so březen 22, 2025 10:10 Předmět: |
|
|
Dobrý večer! Pokud chcete začít s vývojem her, doporučuji začít s jazykem Python (pro začátečníky) nebo C# s Unity (pokud vás láká 3D/2D vývoj). Skvělé kurzy najdete na Udemy (např. „Complete C# Unity Game Developer“), Coursera nebo freeCodeCamp. Pokud preferujete češtinu, zkuste ITnetwork.cz. Důležité je začít malými projekty Monkey Mart Game a postupně si rozšiřovat znalosti. Držím palce! |
|