www.novy-hradek.cz Nový Hrádek
Diskuzní fórum městyse Nový Hrádek

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Hledám tenisového trenéra v Praze, ale nevím, kde začít

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Nový Hrádek -> Všeobecná diskuze
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zebracinol

PříspěvekZaslal: čt květen 21, 2026 22:41    Předmět: Hledám tenisového trenéra v Praze, ale nevím, kde začít Citovat

Nedávno jsem se přestěhoval do Prahy a chci se znovu začít věnovat tenisu, ale moje úroveň už poklesla, dříve jsem hrál jen rekreačně. Nyní se snažím najít trenéra, který by mi pomohl správně nastavit techniku a vrátit se do formy, ale nabídek je mnoho a já si nevím rady s výběrem. Jak poznám, že je trenér opravdu vhodný, a má smysl hned začít s individuálními lekcemi?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
AgentLost

PříspěvekZaslal: čt květen 21, 2026 23:33    Předmět: Citovat

Trenérů je v Praze opravdu spousta a zpočátku je těžké se rozhodnout, ke komu jít. Na tvém místě bych prostě vyzkoušel pár zkušebních lekcí, abych porovnal přístupy. Někde se více soustředí na techniku, jinde hned na hru a herní kombinace. Tady se můžeš podívat na služby tenisový trenér Praha a už zhruba pochopit, co ti víc vyhovuje. A co ty sám, chceš si spíš vylepšit techniku, nebo se prostě rychleji vrátit do hry?
Zebracinol

PříspěvekZaslal: čt květen 21, 2026 23:34    Předmět: Citovat

Spíš bych se nejdřív chtěl trochu zlepšit po technické stránce, protože mám pocit, že začínám dělat hodně chyb, hlavně při podání a při úderech ze zadní čáry. Rád bych se sice vrátil do hry co nejdřív, ale bez základů to nějak nejde. Myslím, že bude lepší začít v klidnějším režimu a teprve pak přidávat zátěž
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Nový Hrádek -> Všeobecná diskuze Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: