Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
DarcyAinslie
|
Zaslal: čt březen 27, 2025 12:35 Předmět: CS2 — wasze opinie po kilku miesiącach? |
|
|
No i jak wam się podoba Counter-Strike 2 po kilku miesiącach od premiery? Dla mnie mieszane uczucia — z jednej strony grafika spoko, ale te hitboxy to jakiś żart |
|
Návrat nahoru |
|
 |
AidenPowell
|
Zaslal: čt březen 27, 2025 12:36 Předmět: |
|
|
Mam dokładnie to samo. Strzelasz komuś w głowę i gra twierdzi, że to brzuch. Czasami mam wrażenie, że wróciłem do CS:GO z 2014. Ale z drugiej strony — silnik Source 2 daje radę. Dla tych, co jeszcze nie grali, tu macie więcej info https://pl.wikipedia.org/wiki/Counter-Strike_2 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
RileySodersten
|
Zaslal: čt březen 27, 2025 12:36 Předmět: |
|
|
Mi się bardzo podoba system granatów — w końcu można kreatywnie grać dymami. Ale zgadzam się, że niektóre elementy są jeszcze niedopracowane. Te bugi z dźwiękiem też trochę wkurzają. Macie jakieś ulubione mapy? Dla mnie nowa wersja Mirage to totalny sztos |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DarcyAinslie
|
Zaslal: čt březen 27, 2025 12:37 Předmět: |
|
|
Mirage zawsze był moim faworytem. Ale teraz też zacząłem grać więcej na Anubis — mega klimat. A tak btw, zauważyliście, że e-sport coraz bardziej przypomina klasyczne sporty? Nawet zakłady na mecze CS2 są teraz wszędzie. Ja czasem obstawiam dla zabawy, np. tutaj
otwórz stronę , mają też różne bonusy, jak ktoś się interesuje |
|
Návrat nahoru |
|
 |
AidenPowell
|
Zaslal: čt březen 27, 2025 12:38 Předmět: |
|
|
Haha, też tam czasem zaglądam. Ale tylko jak mam szczęście, bo CS to jednak loteria. Co do map, to powiem Wam, że Overpass zrobił się dla mnie zbyt “pro”, jakby już nie było miejsca na chill granie. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
RileySodersten
|
|
|
Totalnie. Overpass teraz to jak test na IQ i refleks jednocześnie. A wracając do e-sportu — widzieliście finał ostatniego turnieju IEM? Ten clutch od ZywOo to była poezja. Ciekawe, czy CS2 wyprze Valoranta na dobre czy będą istnieć obok siebie? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DarcyAinslie
|
|
|
Moim zdaniem będą obok siebie — Valorant ma swoją publikę, ale CS to legenda. Chociaż Riot potrafi wypromować wszystko. Dobrze, że mamy wybór. I dobrze, że można pogadać na forum o takich rzeczach |
|
Návrat nahoru |
|
 |
AidenPowell
|
Zaslal: čt březen 27, 2025 12:39 Předmět: |
|
|
True, wybór to podstawa. Ja jeszcze czekam aż dodadzą więcej skinów do CS2, bo na razie biednie trochę. No i matchmaking też mógłby być mniej toksyczny… Ale to już inny temat |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|