www.novy-hradek.cz Nový Hrádek
Diskuzní fórum městyse Nový Hrádek

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Nejvtipnější momenty ve hře

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Nový Hrádek -> Život v Novém Hrádku
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Lauren Carrington

PříspěvekZaslal: čt červen 05, 2025 11:09    Předmět: Nejvtipnější momenty ve hře Citovat

Nejvtipnější moment, který si pamatuju z hraní, byl, když jsme s kámošem na CSGOEmpire dělali duel v bitvě o krabice, a místo того, abych vyhrál epický skin, spadl mi totální šrot – a jemu z téže krabice Dragon Lore! Všichni jsme to brali jako mega pech, ale smáli jsme se ještě týden.

Mimochodem, pokud to ještě neznáte, https://csgo-empire.cz/referral/ je super místo pro fanoušky CS:GO, kde můžete nejen sázet na zápasy, ale i zkusit originální hry jako mince nebo ruletu – všechno pěkně rychlé a napínavé.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Alexia Gold

PříspěvekZaslal: pá červen 06, 2025 9:16    Předmět: Citovat

Skvělé vzpomínky! Taky jsem si jako dítě rád hrál různé hry s kamarády.
hards

PříspěvekZaslal: pá červen 06, 2025 9:19    Předmět: Citovat

Ten příběh mě rozesmál! Klasické štěstí v CS:GO! Zažil jsem podobné chvíle na CSGOEmpire, je to vzrušující a brutální zároveň. A pro ty, kteří zkoumají další herní možnosti, se podívejte na https://www.zahraničnícasina.com/ Je to plné důvěryhodných mezinárodních kasin a skvělých bonusů pro hráče, kteří chtějí rozmanitost.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Nový Hrádek -> Život v Novém Hrádku Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: