Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
DarcyAinslie
|
Zaslal: st srpen 13, 2025 11:27 Předmět: Új kooperatív túlélő játék – megéri kipróbálni? |
|
|
Nemrég láttam egy trailert egy új kooperatív túlélő játékról, ami erdős, havas környezetben játszódik. Elvileg nagy hangsúlyt fektet a csapatmunkára és a vadászat–crafting kombóra. Szerintetek érdemes lesz megvenni? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
AidenPowell
|
Zaslal: st srpen 13, 2025 11:27 Předmět: |
|
|
Szerintem tudom, melyikről beszélsz. Ha jól emlékszem, a fejlesztők a hivatalos oldalukon is írtak róla részletesen: https://en.wikipedia.org/wiki/Survival_game – itt van egy összefoglaló a műfajról is, hogy kicsit képbe kerülj, ha még nem játszottál sok ilyen játékkal. Nekem bejön az ötlet, de félek, hogy ha nincs elég tartalom a megjelenéskor, hamar unalmas lesz. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
RileySodersten
|
Zaslal: st srpen 13, 2025 11:27 Předmět: |
|
|
A crafting része érdekelne engem is, főleg ha van lehetőség egyedi fegyvereket vagy menedékeket készíteni. A legtöbb ilyen játékban ez hamar repetitív lesz. Tudjátok, lesznek NPC-k, vagy csak más játékosokkal lehet majd találkozni? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DarcyAinslie
|
Zaslal: st srpen 13, 2025 11:28 Předmět: |
|
|
A fejlesztői Q&A-ban mondták, hogy lesz néhány NPC-kereskedő és ellenséges bandák is, amik véletlenszerűen spawnolnak. Ez szerintem jó, mert nem mindig lesz szükség más játékosokra a kihíváshoz. Egyébként te játszottál a The Foresttel? Ez egy kicsit ahhoz hasonlít, de állítólag részletesebb a túlélési mechanika. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
AidenPowell
|
|
|
Igen, játszottam a The Foresttel, és ha tényleg bővítik a túlélési részt, az nagy plusz. Bár nekem a túl sok mikromenedzsment nem szokott tetszeni. Egy haverom mondta, hogy a béta verzióban kicsit sok volt a grind, szóval remélem, ezen finomítanak. Egyébként, ha valaki szeretne közben egy kis lazítást, én például néha átváltok a 1xslot oldalra pár pörgetés erejéig, mielőtt folytatom a játékot – jó kis agykikapcs. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
RileySodersten
|
|
|
Én a grindot bírom, ha van értelme, és nem csak időhúzás. Ha például egy ritka tárgyhoz vagy épülethez tényleg komoly munka kell, akkor az motiváló. De ha csak azért, hogy tovább játszassanak, az már idegesítő. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DarcyAinslie
|
|
|
Pontosan. Szerintem az lesz a kulcs, hogy a fejlesztők mennyire figyelnek a játékos-visszajelzésekre. Ha aktívan patchelik és bővítik a tartalmat, akkor simán lehet belőle egy hosszútávú kedvenc. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
AidenPowell
|
Zaslal: st srpen 13, 2025 11:29 Předmět: |
|
|
Akkor figyeljük a megjelenés utáni első hónapot. Ha jók a review-k és folyamatosak a frissítések, én benne vagyok, hogy csináljunk egy kis közös szervert. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|