|
Nový Hrádek Diskuzní fórum městyse Nový Hrádek
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Hulabi

|
Zaslal: čt říjen 09, 2025 11:02 Předmět: Jak nejlépe letět na služební cestu? |
|
|
| Šéf mi dneska oznámil, že příští měsíc poletím na krátkou služební cestu do Německa. Jenže já už dlouho nelétal a nemám přehled, kde se teď dají najít dostupné letenky. Když jsem zkoušel Google Flights, všude mi to ukazovalo různé varianty, ale nedokázal jsem poznat, co je reálná cena a co jen reklama. Možná bych potřeboval českou stránku, kde jsou informace přehledně seřazené, než začnu něco rezervovat. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Serreda

|
Zaslal: čt říjen 09, 2025 13:28 Předmět: |
|
|
Nedávno jsem objevil stránku Ryanair která funguje jako informační přehled pro všechny hlavní linky po Evropě. V polovině stránky mají tabulky s destinacemi a novinkami, třeba o zimním rozpisu letů nebo o slevových akcích. Není to oficiální portál aerolinky, ale jako zdroj orientace je to super – všechno v češtině, stručné, bez zbytečných přesměrování. Já si tam vždycky ověřím, kam se teď dá z Česka letět a za jakou cenu. _________________ i can see |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Bolden

|
Zaslal: čt říjen 09, 2025 13:53 Předmět: |
|
|
| Díky za tip, to mi fakt pomůže. Nechci ztrácet hodiny porovnáváním stránek, když potřebuji jen základní přehled. Pokud tam uvidím, že z Prahy létají přímé spoje do Berlína nebo Mnichova, tak hned zarezervuju služební termín. A možná, když už tam budu, přidám si jeden den navíc na procházku městem. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|