www.novy-hradek.cz Nový Hrádek
Diskuzní fórum městyse Nový Hrádek

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Jak nejlépe letět na služební cestu?

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Nový Hrádek -> Všeobecná diskuze
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Hulabi

PříspěvekZaslal: čt říjen 09, 2025 11:02    Předmět: Jak nejlépe letět na služební cestu? Citovat

Šéf mi dneska oznámil, že příští měsíc poletím na krátkou služební cestu do Německa. Jenže já už dlouho nelétal a nemám přehled, kde se teď dají najít dostupné letenky. Když jsem zkoušel Google Flights, všude mi to ukazovalo různé varianty, ale nedokázal jsem poznat, co je reálná cena a co jen reklama. Možná bych potřeboval českou stránku, kde jsou informace přehledně seřazené, než začnu něco rezervovat.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Serreda

PříspěvekZaslal: čt říjen 09, 2025 13:28    Předmět: Citovat

Nedávno jsem objevil stránku Ryanair která funguje jako informační přehled pro všechny hlavní linky po Evropě. V polovině stránky mají tabulky s destinacemi a novinkami, třeba o zimním rozpisu letů nebo o slevových akcích. Není to oficiální portál aerolinky, ale jako zdroj orientace je to super – všechno v češtině, stručné, bez zbytečných přesměrování. Já si tam vždycky ověřím, kam se teď dá z Česka letět a za jakou cenu.
Bolden

PříspěvekZaslal: čt říjen 09, 2025 13:53    Předmět: Citovat

Díky za tip, to mi fakt pomůže. Nechci ztrácet hodiny porovnáváním stránek, když potřebuji jen základní přehled. Pokud tam uvidím, že z Prahy létají přímé spoje do Berlína nebo Mnichova, tak hned zarezervuju služební termín. A možná, když už tam budu, přidám si jeden den navíc na procházku městem.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Nový Hrádek -> Všeobecná diskuze Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: