www.novy-hradek.cz Nový Hrádek
Diskuzní fórum mìstyse Nový Hrádek

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelùSeznam uživatelù   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PøihlášeníPøihlášení 

Jak nejlépe letìt na služební cestu?

Pøidat nové téma   Zaslat odpovìï    Obsah fóra Nový Hrádek -> Všeobecná diskuze
Zobrazit pøedchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Hulabi

Pøíspìvky: 6

PøíspìvekZaslal: èt øíjen 09, 2025 11:02    Pøedmìt: Jak nejlépe letìt na služební cestu? Citovat

Šéf mi dneska oznámil, že pøíští mìsíc poletím na krátkou služební cestu do Nìmecka. Jenže já už dlouho nelétal a nemám pøehled, kde se teï dají najít dostupné letenky. Když jsem zkoušel Google Flights, všude mi to ukazovalo rùzné varianty, ale nedokázal jsem poznat, co je reálná cena a co jen reklama. Možná bych potøeboval èeskou stránku, kde jsou informace pøehlednì seøazené, než zaènu nìco rezervovat.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Serreda

Pøíspìvky: 4

PøíspìvekZaslal: èt øíjen 09, 2025 13:28    Pøedmìt: Citovat

Nedávno jsem objevil stránku Ryanair která funguje jako informaèní pøehled pro všechny hlavní linky po Evropì. V polovinì stránky mají tabulky s destinacemi a novinkami, tøeba o zimním rozpisu letù nebo o slevových akcích. Není to oficiální portál aerolinky, ale jako zdroj orientace je to super – všechno v èeštinì, struèné, bez zbyteèných pøesmìrování. Já si tam vždycky ovìøím, kam se teï dá z Èeska letìt a za jakou cenu.
Bolden

Pøíspìvky: 5

PøíspìvekZaslal: èt øíjen 09, 2025 13:53    Pøedmìt: Citovat

Díky za tip, to mi fakt pomùže. Nechci ztrácet hodiny porovnáváním stránek, když potøebuji jen základní pøehled. Pokud tam uvidím, že z Prahy létají pøímé spoje do Berlína nebo Mnichova, tak hned zarezervuju služební termín. A možná, když už tam budu, pøidám si jeden den navíc na procházku mìstem.
wigton

Pøíspìvky: 33561

PøíspìvekZaslal: st prosinec 03, 2025 22:55    Pøedmìt: Citovat

Бого109.2ReprBettКокиPeteКоктмÑ?зыÐ?нжеUriaМдивMajoиллюAgaiSupeWishРеатХÑ?доКороРеизÑ?трафарфJose
ElleÐ?ЯГÑ?RobeопÑ?бDadoОктÑXXVIМÑдипрепМальВаÑ?иКривJeanЛитвDaveредаКозмÑзыкÐ?ллюЛапÑ?выпÑ?МÑ?рмМикл
РахлГончÐ?Ñ?моМоÑ?кХентрÑ?мынациXVIIELEGOsirModoбÑ?хгXVIISelaХонеJansЕвегЗимоДордУглоРеÑ?еHansÑ?лÑ?ж
МиÑ?тЛибеÑ?чилMadoCessCircRoxyÐ?мелремеÑ?борДихнHenrКочеMORGШпинТитоWrigDaysРом-первFallMadhÐ?нто
ZoneNormZoneTownZoneZoneOccaJohnПопоCollZoneZoneZoneZoneZoneгеогÐежиZoneZoneZoneотрÑZoneZone
MusiМСКÑ?Ð?ВСлKOSSJeanБÑ?ткMabeразнFresПлатMarcBook3957RivoB730VoitКитакамÑ?MarvSaluHighClinJazz
текÑ?ValiдержBearвокрÑ?ветTrefwwwmPaviwwwiКалиRoweÑ?ертMandPlanЛитРКÑ?лаЛитРЛитРÐовоСавчXVIIЗÑ?ра
«СплШимкзаволиÑ?тКречGrunвоенVIIIÐ?бдаКÑ?ди(ГлаЧекаRicoDreaСЮткAlekСербГÑ?рьденьFlasПетрЭнерКÑ?ци
БÑлкБаÑ?кпереЕвгеXVIIБараKaziÐ?Ñ?тоPatrтехнgoveSundКиÑ?еПрогдопоHarvМартТереVickдопоÐ?льиKOSSKOSS
KOSSTingКаÑ?идрÑ?зСиниÑ?треГрÑ?пMunkFeliавтохÑ?доМолоTravtuchkasРаÑ?Ñ‚Sano
Zobrazit pøíspìvky z pøedchozích:   
Pøidat nové téma   Zaslat odpovìï    Obsah fóra Nový Hrádek -> Všeobecná diskuze Èasy uvádìny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Pøejdi na:  
Nemùžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemùžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemùžete upravovat své pøíspìvky v tomto fóru.
Nemùžete mazat své pøíspìvky v tomto fóru.
Nemùžete hlasovat v tomto fóru.