Ing. Vratislav Pøibyl
|
Zaslal: so øíjen 08, 2011 15:00 Pøedmìt: Klainova ulice |
|
|
Vážené zastupitelstvo,
Pokouším se již nìkolik týdnù získat Vaše stanovisko k dokonèení povrchu Klainovy ulice. Upozoròoval jsem emailem na prašnost povrchu a nevyhovující navážku z poslední doby. Upozoròoval jsem na stav v katastru nemovitostí. Bohužel stále nemám žádnou odpovìï. Proto si dovoluji touto cestou položit nìkolik otázek :
1. Je tato investice zaøazena v nìjakém èasovém horizontu v plánu výstavby obce?
2. Hodlá obec nechat vypracovat projekt této stavby v nejbližší dobì? Upozoròuji na dùležitost tohoto kroku, protože patrnì ukáže na nutnost výkupu nìkterých pozemkù.
3. V pøípadì delšího èasového výhledu zvažuje obec nìjaké provizorní øešení?
4. Jake jsou pøedpokládané náklady na investici? Má obec k dispozici kvalifikovaný odhad?
5. Jaká je cena za projekt stavby?
Dùvodem, proè kladu tyto otázky je najít zpùsob, jak situaci v co nejbližší dobì øešit a to i za pøedpokladu, ze bych se mìl na tom finanènì podílet.
Dìkuji. _________________ Ing. Vratislav Pøibyl |
|
Úøad mìstyse Nový Hrádek
|
Zaslal: po øíjen 10, 2011 14:36 Pøedmìt: |
|
|
Dobrý den,
Váš písemný dotaz podobného znìní byl projednán na Zasedání zastupitelstva mìstyse Nový Hrádek dne 29. záøí 2011 a bude v zákonné lhùtì písemnì zodpovìzen. Až to bude možné, budou odpovìdi zveøejnìny i zde. |
|
Ing. Vratislav Pøibyl
|
Zaslal: èt øíjen 13, 2011 13:01 Pøedmìt: Klainova ulice |
|
|
Dìkuji Vám za rychlou odpovìï.
Navrhuji, aby zamìøení bylo provedeno co nejdøíve, aby byl prostor na projednání a zanesení do katastru. Rád pøevezmu náklady na zamìøení.
Zároveò prosím o informaci, zda má obec potenciálního dodavatele na provedení povrchu (a zdroj recyklátu) nebo zda mám pøípadnì hledat sám alternativní nabídky.
S pozdravem
Pøibyl _________________ Ing. Vratislav Pøibyl |
|