www.novy-hradek.cz Nový Hrádek
Diskuzní fórum městyse Nový Hrádek

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Dá se spojit turistika s hraním her?

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Nový Hrádek -> Život v Novém Hrádku
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
RileySodersten

PříspěvekZaslal: st květen 21, 2025 7:51    Předmět: Dá se spojit turistika s hraním her? Citovat

Ahoj lidi, napadlo vás někdy, jak by se daly spojit outdoor aktivity jako turistika s hraním her? Nemyslím tím, že si vezmete notebook na Sněžku, ale spíš třeba něco jako geocaching nebo AR hry. Já jsem nedávno zkusil Ingress a bylo to dost zábavné. Tady je oficiální web, kdyby to někdo neznal https://www.ingress.com/ .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DarcyAinslie

PříspěvekZaslal: st květen 21, 2025 7:51    Předmět: Citovat

Jo, Ingress znám, hrála jsem to chvíli, ale víc mě tehdy chytlo Pokémon Go. Je pravda, že díky tomu jsem chodila mnohem víc ven než normálně. Teď se spíš věnuju turistice bez mobilu, ale nedávno jsem slyšela o nějaké aplikaci, kde se při výšlapu plní úkoly a hledají indicie. Něco jako venkovní únikovka, zní to fakt lákavě.
AidenPowell

PříspěvekZaslal: st květen 21, 2025 7:52    Předmět: Citovat

Zdravím, tohle je přesně moje parketa! Hrajeme s partou takový „městský questy“ – aplikace ti dá úkol, musíš na místo a něco splnit. Je to super i s dětma. Ale popravdě – po výletu si rád večer sednu, otevřu pivko a někdy si zahraju i online turnaj. Pokud vás tohle láká, čtěte tady, tam je pár tipů, co jde zkusit i rekreačně, bez toho, že by člověk propadl hazardu.
RileySodersten

To nezní vůbec špatně, Lukáši. Já to mám podobně – přes den v lese, večer klid a trochu jiný typ zábavy. Ale ten koncept úkolů během túry mě začíná bavit čím dál víc. Možná bychom si mohli někdy vymyslet vlastní trasu s nějakými checkpointy?
DarcyAinslie

To by byla pecka. Můžeme udělat trasu někde v Krkonoších, každý připraví jednu zastávku s úkolem, něco na způsob šifrovačky. A večer pak klidně i ten poker, proč ne. Když to člověk bere jako zábavu, ne jako způsob výdělku, tak to má úplně jiný rozměr.
AidenPowell

PříspěvekZaslal: st květen 21, 2025 7:53    Předmět: Citovat

Souhlasím. A navíc, když je to poctivě nachozený, člověk si večerní relax zaslouží. Spojit pohyb, hru a zábavu – ideální víkend podle mě.
RileySodersten

Já jsem teď narazil na skupinu, co organizuje noční šifrovačky s čelovkama – kombinace adrenalinu a přemýšlení. Vypadá to dost zajímavě. Možná bychom si mohli udělat i něco v tom duchu, když už vymýšlíme vlastní akci.
DarcyAinslie

Noční varianta zní skvěle, hlavně teď na jaře, kdy je večer teplo. A můžeme to zakončit někde na chatě, zahrát si karty, pobavit se. Jestli to klapne, bude z toho nová tradice.
Alexia Gold

PříspěvekZaslal: ne červen 01, 2025 0:30    Předmět: Citovat

Zkoušel jsem Pokémon Go při turistice a dodalo to zážitku zábavný šmrnc. Geocaching je taky skvělý.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Nový Hrádek -> Život v Novém Hrádku Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: