Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
RileySodersten
|
Zaslal: st květen 21, 2025 7:51 Předmět: Dá se spojit turistika s hraním her? |
|
|
Ahoj lidi, napadlo vás někdy, jak by se daly spojit outdoor aktivity jako turistika s hraním her? Nemyslím tím, že si vezmete notebook na Sněžku, ale spíš třeba něco jako geocaching nebo AR hry. Já jsem nedávno zkusil Ingress a bylo to dost zábavné. Tady je oficiální web, kdyby to někdo neznal https://www.ingress.com/ . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DarcyAinslie
|
Zaslal: st květen 21, 2025 7:51 Předmět: |
|
|
Jo, Ingress znám, hrála jsem to chvíli, ale víc mě tehdy chytlo Pokémon Go. Je pravda, že díky tomu jsem chodila mnohem víc ven než normálně. Teď se spíš věnuju turistice bez mobilu, ale nedávno jsem slyšela o nějaké aplikaci, kde se při výšlapu plní úkoly a hledají indicie. Něco jako venkovní únikovka, zní to fakt lákavě. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
AidenPowell
|
Zaslal: st květen 21, 2025 7:52 Předmět: |
|
|
Zdravím, tohle je přesně moje parketa! Hrajeme s partou takový „městský questy“ – aplikace ti dá úkol, musíš na místo a něco splnit. Je to super i s dětma. Ale popravdě – po výletu si rád večer sednu, otevřu pivko a někdy si zahraju i online turnaj. Pokud vás tohle láká, čtěte tady, tam je pár tipů, co jde zkusit i rekreačně, bez toho, že by člověk propadl hazardu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
RileySodersten
|
|
|
To nezní vůbec špatně, Lukáši. Já to mám podobně – přes den v lese, večer klid a trochu jiný typ zábavy. Ale ten koncept úkolů během túry mě začíná bavit čím dál víc. Možná bychom si mohli někdy vymyslet vlastní trasu s nějakými checkpointy? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DarcyAinslie
|
|
|
To by byla pecka. Můžeme udělat trasu někde v Krkonoších, každý připraví jednu zastávku s úkolem, něco na způsob šifrovačky. A večer pak klidně i ten poker, proč ne. Když to člověk bere jako zábavu, ne jako způsob výdělku, tak to má úplně jiný rozměr. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
AidenPowell
|
Zaslal: st květen 21, 2025 7:53 Předmět: |
|
|
Souhlasím. A navíc, když je to poctivě nachozený, člověk si večerní relax zaslouží. Spojit pohyb, hru a zábavu – ideální víkend podle mě. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
RileySodersten
|
|
|
Já jsem teď narazil na skupinu, co organizuje noční šifrovačky s čelovkama – kombinace adrenalinu a přemýšlení. Vypadá to dost zajímavě. Možná bychom si mohli udělat i něco v tom duchu, když už vymýšlíme vlastní akci. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DarcyAinslie
|
|
|
Noční varianta zní skvěle, hlavně teď na jaře, kdy je večer teplo. A můžeme to zakončit někde na chatě, zahrát si karty, pobavit se. Jestli to klapne, bude z toho nová tradice. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alexia Gold
|
Zaslal: ne červen 01, 2025 0:30 Předmět: |
|
|
Zkoušel jsem Pokémon Go při turistice a dodalo to zážitku zábavný šmrnc. Geocaching je taky skvělý. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|