|
Nový Hrádek Diskuzní fórum městyse Nový Hrádek
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
simka
|
Zaslal: st září 24, 2025 12:07 Předmět: Žádost o výběr po ověření účtu (KYC) |
|
|
| Když jsem si zakládal účet v online casinu, všechno proběhlo docela rychle, ale pak jsem zjistil, že k výběru peněz je nutné projít ověřením účtu. Nejdřív mi to přišlo zbytečné, ale pak jsem si uvědomil, že bez toho to stejně nepůjde. Poslali mi pokyn, že musím nahrát občanku nebo pas a čekat na schválení. Trochu mě zajímá, jak dlouho to obvykle trvá a jestli se vyplatí to řešit hned po registraci, abych nemusel čekat, až už budu chtít vybírat výhru. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kosia
|
Zaslal: st září 24, 2025 12:15 Předmět: |
|
|
| Já jsem to řešil hned na začátku a byla to dobrá volba. Na fambet.cz mají jasně napsané, že bez KYC se k výplatám nedostaneš. Stačí nahrát doklad totožnosti a do 24 hodin ti účet schválí. U mě to šlo dokonce rychleji, myslím, že to potvrdili už za pár hodin. Jakmile máš ověření hotové, můžeš žádat o výběr a peníze pak přijdou podle zvolené metody. Je to formalita, ale zároveň to dává jistotu, že všechno probíhá bezpečně a oficiálně. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
bims
|
Zaslal: st září 24, 2025 12:26 Předmět: |
|
|
| Podle mě je nejlepší udělat ověření hned při registraci. Tím se vyhneš tomu, že tě později zastaví, když už máš na účtu nějakou výhru. Celý proces je dnes běžný a používají ho prakticky všechny online platformy, takže není důvod ho odkládat. Doklady se kontrolují jen jednou a pak už máš klid. Hráč tak nemusí mít strach, že mu peníze nevyplatí, protože jakmile je účet ověřený, jde všechno mnohem hladším způsobem. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|