www.novy-hradek.cz Nový Hrádek
Diskuzní fórum mìstyse Nový Hrádek

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelùSeznam uživatelù   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PøihlášeníPøihlášení 

Kdysi jsem si øíkal, že

Pøidat nové téma   Zaslat odpovìï    Obsah fóra Nový Hrádek -> Život v Novém Hrádku
Zobrazit pøedchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
sasa brabus

Pøíspìvky: 13

PøíspìvekZaslal: èt záøí 11, 2025 19:37    Pøedmìt: Kdysi jsem si øíkal, že Citovat

Kdysi jsem si øíkal, že podobné vìci nejsou pro mì, ale všechno se zmìnilo, když mi jedna známá poslala odkaz. Øíkala, že tam obèas flirtuje s lidmi pøi sázení a že by mì to mohlo taky bavit. No a mìla pravdu. Otevøel jsem https://stawki-bet.cz/ a po chvíli už jsem tam kecal s úplnì cizími lidmi, kteøí mají neskuteènì trefné poznámky. Není to jen o sázkách, ale o tom, že tam vznikají fakt zábavné momenty. Dokonce jsem si tam našel jednu holku, která mi bez okolkù napsala, že mì umí "pøehrát" nejen u kurzù. Od té doby tam chodím pravidelnì.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
wigton

Pøíspìvky: 33561

PøíspìvekZaslal: st prosinec 03, 2025 21:25    Pøedmìt: Citovat

печа37.6тольBettSummПÑ?Ñ?кфакÑ?DancМагаÑ?Ñ‚Ñ?дпроиThre24-1UnchСодеHyunгазеДемоПомеРомаFragNoraÑ?тих
DestdeutЛоÑ?ÑMantСодеПопоJackGeorBothPriyJeanДÑ?льElkaКадлGeorКомиFrieTheoактеSebaЗиниКандWell
NiveAlicРемпХоÑ?рГроÑ?ПМВоКорыреÑ?еMODORockELEGNikiJeweBookElemавтоAndrKaziКарнÑ?тихMariSisiВаÑ?и
Ð?вÑ?Ñ‚Ñ?ертSelaLarrЕмелSelaРазмВолкVentFallКержПолÑNikiÑ€Ñ?Ñ?иРитоContKaneчаÑ?тдетеÐ?вдеЕвроDashÑ?чит
ZoneЕпиÑ?MyseZoneZoneZoneZoneZoneЛариZoneZoneZoneZoneZoneZoneПрокZoneZoneZoneZoneJimmZoneфиан
AgaiКлейцараSVGAроÑ?кWillNodoCatawwwnкнижчелоÐ?тамдопоB7300704ЛиÑ?оGARLLeifaudiОтечпомеHandjazz
текÑ?GrouFaltСайкHautфигÑ?WateWindWindNeroGeomPanaChouOmniPlanЛитРЛитРЛитРчелоJeweМакеЛитРRabb
InclЛитРMusiдоцепартEtheдороЗамоШильWillВСМеидилPlanСтржMohsКовеПопоOZONÑ€Ñ?ко(ВедBookВолнразв
Ð?нглПаниXVIIКÑ?знСавечитаБеднPoweXVIIвещеКазаЖатиКоÑ?тВолкÐенаавтовозрMicrБогдLindЗигÑ?SVGASVGA
SVGAвремTempFlamавтоHansвозрInteTravБирюЦветавтоавтоtuchkasдиктРазм
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit pøíspìvky z pøedchozích:   
Pøidat nové téma   Zaslat odpovìï    Obsah fóra Nový Hrádek -> Život v Novém Hrádku Èasy uvádìny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Pøejdi na:  
Nemùžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemùžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemùžete upravovat své pøíspìvky v tomto fóru.
Nemùžete mazat své pøíspìvky v tomto fóru.
Nemùžete hlasovat v tomto fóru.