| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Adrian
|
Zaslal: st leden 28, 2026 19:26 Předmět: Czy warto jechać na Maderę w lutym 2026? |
|
|
| Planuję wyjazd na Maderę w lutym 2026. Lece z Gdańska. Widziałam Aparthotel Dorisol Mimosa 3* od ok. 3492 zł ze śniadaniami i obiadokolacjami. Jak tam jest w lutym? Pogoda? Czy dużo pada? Warto brać samochód? Co zwiedzać? Byliście? Dajcie rady, bo to moja pierwsza taka dalsza podróż. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
rossa
|
Zaslal: st leden 28, 2026 19:53 Předmět: |
|
|
| Cześć! Luty na Maderze to świetny termin – temperatury 18-22 stopnie, mniej turystów niż latem. Deszcz pada, ale krótko i nie przeszkadza w wędrówkach. Aparthotel Dorisol Mimosa jest spoko, blisko Funchal, czysty i ma dobrą lokalizację. Auto polecam bardzo – bez niego ciężko zobaczyć interior wyspy. Lewadę 25 źródeł musisz przejść! Ofertę z tego hotelu widziałam na https://krok-travel.pl/ – KROK TRAVEL ma fajne pakiety na Maderę i inne kierunki. Oni testują trasy osobiście, więc wiedzą co polecać. Ceny dobre, mają też last minute i egzotykę. Jeśli chcesz spokoju i natury – bierz Maderę w zimie. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
hiyabef8
|
Zaslal: st leden 28, 2026 20:18 Předmět: |
|
|
| Byłem na Maderze dwa razy w lutym – raz padało, raz słońce. Ale lewady i tak super. Auto must-have, bo komunikacja publiczna słaba poza Funchal. Hotel Mimosa spokojny, bez tłumów. Jeśli lubisz góry i ocean razem – to strzał w dziesiątkę. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|