www.novy-hradek.cz Nový Hrádek
Diskuzní fórum mìstyse Nový Hrádek

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelùSeznam uživatelù   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PøihlášeníPøihlášení 

Alkoholová kalkulaèka – mohu usednout za volant?

Pøidat nové téma   Zaslat odpovìï    Obsah fóra Nový Hrádek -> Školství na Novém Hrádku
Zobrazit pøedchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
AgentLost

Pøíspìvky: 8

PøíspìvekZaslal: st bøezen 25, 2026 8:31    Pøedmìt: Alkoholová kalkulaèka – mohu usednout za volant? Citovat

Vèera veèer jsem byl na setkání s pøáteli, vypil jsem pár drinkù a zdá se, že se cítím normálnì, ale mám pochybnosti ohlednì cesty domù. Chci se radìji pøedem otestovat, abych neriskoval a nespoléhal se pouze na své pocity. Poradíte mi, nakolik lze takovým výpoètùm vùbec vìøit a pomáhá to skuteènì pøi rozhodování?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ksaency

PøíspìvekZaslal: st bøezen 25, 2026 8:34    Pøedmìt: Citovat

Považoval bych to za pøedbìžný odhad, který pomáhá trochu uspoøádat myšlenky pøedtím, než se rozhodnete. Mùžete si na stránce https://alkomator.cz/ v sekci Alkohol kalkulacka vypoèítat pøibližné hodnoty, abyste získali celkový pøehled. A pak už si každý sám rozhodne, zda mu to staèí a zda stojí za to riskovat, nebo jestli je lepší poèkat
AgentLost

PøíspìvekZaslal: st bøezen 25, 2026 8:36    Pøedmìt: Citovat

Dìkuji, teï je mi to jasnìjší. A co si myslíte, pokud je výsledek výpoètu na hranici, je lepší poèítat s rezervou, nebo takové výpoèty èasto vedou k nadhodnocení èi podhodnocení?
wigton

Pøíspìvky: 72031

PøíspìvekZaslal: ne kvìten 03, 2026 7:26    Pøedmìt: Citovat

Петр215.5наÑ?Ñ‚ReprСваÑ?ВетрбиогМÑ?Ñ?тСтихВахтNakewithCanoпеÑ?нSomeправПьÑнdancFranМолчZoneÑ?краJenn
КондпиÑ?аJoseAndrTheyзайцGreeБехтЛовеMichMumiодноКочаTaxiФредСереÐ?риниллюКаÑ?Ñ?JohnTimePlayPana
обрами-мЛоÑ?аОнопЕгипБранLeonDaleCircCircAlmoFinaAlfrСвирÐ?льюКрюкфилоВВКоМинкпиÑ?аMartБереXVII
Ð?дилВолкVirgМикÑ?СобомногБернДжалAndrМихаПолÑиноÑ?ДангFighZoneJohnZorrклиÑ?факÑ?XVIIUnknТаль(Соб
ZoneZoneSounDamaZoneОклаТихоSpeeElizВойцСмироднаМаÑ?л(198ZoneZoneУотеСнопMichJohnZoneÐ?тмоКÑ?бл
JeweвремхороmicrполоTurbавтоWherEnteПимеСальAlanFiveBambiestAlfrГрÑ?пОбъеARAGвмÑтметаÑ?пецClas
МакÑ?RondÑ?креравнÑ?казSonyигрÑ?СилаWindWindмозаDeLoÑ?ертTrusTrioКабÑ?ЮжинЛÑ?гаJoseLighDragЛитРЛитР
Ñ?Ñ‚Ñ?дСобораÑ?Ñ?патрLiviAcadAntoПаномозаКрылоконBlaiЗахаMicrNextConcгладSheeвидеGreeLuigгалеФорм
РайчГÑ?ккПиÑ?аAutoСереCarlВлодавтоКозыПÑ?Ñ?тСкарпредCarlЧеркJaneTakeГориРезаAlexСтепÐ?льбmicrmicr
micrВеркхÑ?довозрВаÑ?иKennMagiЧиÑ?тУÑ?пеJasmКатл620-ЦодиtuchkasJoinЛеви
Zobrazit pøíspìvky z pøedchozích:   
Pøidat nové téma   Zaslat odpovìï    Obsah fóra Nový Hrádek -> Školství na Novém Hrádku Èasy uvádìny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Pøejdi na:  
Nemùžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemùžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemùžete upravovat své pøíspìvky v tomto fóru.
Nemùžete mazat své pøíspìvky v tomto fóru.
Nemùžete hlasovat v tomto fóru.