simka
Zaloen: 24.3.2025 Pspvky: 6
|
Zaslal: st z 24, 2025 12:07 Pedmt: dost o vbr po oven tu (KYC) |
|
|
| Kdy jsem si zakldal et v online casinu, vechno probhlo docela rychle, ale pak jsem zjistil, e k vbru penz je nutn projt ovenm tu. Nejdv mi to pilo zbyten, ale pak jsem si uvdomil, e bez toho to stejn nepjde. Poslali mi pokyn, e musm nahrt obanku nebo pas a ekat na schvlen. Trochu m zajm, jak dlouho to obvykle trv a jestli se vyplat to eit hned po registraci, abych nemusel ekat, a u budu chtt vybrat vhru. |
|
kosia
Zaloen: 14.4.2025 Pspvky: 5
|
Zaslal: st z 24, 2025 12:15 Pedmt: |
|
|
| J jsem to eil hned na zatku a byla to dobr volba. Na fambet.cz maj jasn napsan, e bez KYC se k vplatm nedostane. Sta nahrt doklad totonosti a do 24 hodin ti et schvl. U m to lo dokonce rychleji, myslm, e to potvrdili u za pr hodin. Jakmile m oven hotov, me dat o vbr a penze pak pijdou podle zvolen metody. Je to formalita, ale zrove to dv jistotu, e vechno probh bezpen a oficiln. |
|
bims
Zaloen: 14.4.2025 Pspvky: 5
|
Zaslal: st z 24, 2025 12:26 Pedmt: |
|
|
| Podle m je nejlep udlat oven hned pi registraci. Tm se vyhne tomu, e t pozdji zastav, kdy u m na tu njakou vhru. Cel proces je dnes bn a pouvaj ho prakticky vechny online platformy, take nen dvod ho odkldat. Doklady se kontroluj jen jednou a pak u m klid. Hr tak nemus mt strach, e mu penze nevyplat, protoe jakmile je et oven, jde vechno mnohem hladm zpsobem. |
|