www.novy-hradek.cz Nov Hrdek
Diskuzn frum mstyse Nov Hrdek

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uivatelSeznam uivatel   Uivatelsk skupinyUivatelsk skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukrom zprvySoukrom zprvy   PihlenPihlen 

dost o vbr po oven tu (KYC)

Pidat nov tma   Zaslat odpov    Obsah fra Nov Hrdek -> Internetov strnky mstyse
Zobrazit pedchoz tma :: Zobrazit nsledujc tma  
Autor Zprva
simka

Zaloen: 24.3.2025
Pspvky: 6

PspvekZaslal: st z 24, 2025 12:07    Pedmt: dost o vbr po oven tu (KYC) Citovat

Kdy jsem si zakldal et v online casinu, vechno probhlo docela rychle, ale pak jsem zjistil, e k vbru penz je nutn projt ovenm tu. Nejdv mi to pilo zbyten, ale pak jsem si uvdomil, e bez toho to stejn nepjde. Poslali mi pokyn, e musm nahrt obanku nebo pas a ekat na schvlen. Trochu m zajm, jak dlouho to obvykle trv a jestli se vyplat to eit hned po registraci, abych nemusel ekat, a u budu chtt vybrat vhru.
Nvrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprvu
kosia

Zaloen: 14.4.2025
Pspvky: 5

PspvekZaslal: st z 24, 2025 12:15    Pedmt: Citovat

J jsem to eil hned na zatku a byla to dobr volba. Na fambet.cz maj jasn napsan, e bez KYC se k vplatm nedostane. Sta nahrt doklad totonosti a do 24 hodin ti et schvl. U m to lo dokonce rychleji, myslm, e to potvrdili u za pr hodin. Jakmile m oven hotov, me dat o vbr a penze pak pijdou podle zvolen metody. Je to formalita, ale zrove to dv jistotu, e vechno probh bezpen a oficiln.
Nvrat nahoru
bims

Zaloen: 14.4.2025
Pspvky: 5

PspvekZaslal: st z 24, 2025 12:26    Pedmt: Citovat

Podle m je nejlep udlat oven hned pi registraci. Tm se vyhne tomu, e t pozdji zastav, kdy u m na tu njakou vhru. Cel proces je dnes bn a pouvaj ho prakticky vechny online platformy, take nen dvod ho odkldat. Doklady se kontroluj jen jednou a pak u m klid. Hr tak nemus mt strach, e mu penze nevyplat, protoe jakmile je et oven, jde vechno mnohem hladm zpsobem.
Nvrat nahoru
wigton

Zaloen: 21.3.2022
Pspvky: 72031

PspvekZaslal: st prosinec 03, 2025 22:04    Pedmt: Citovat

мира69.4ме?яBettXVIIДимеМакгBlueВолкJewe?гахPrecTescFreeMaggBlakHarvFridStepЩерб?тр5ПетрВолк
Briaх?доЮферРогоEnsaКардMalcпиелMuskLuciи?к?FounП?хоК?маBonuЗареКиевМахрСаймРомабезоMars?лли
Garn(УраСодеHenrДр?жрепр?млиFredELEGПокрMODOотноGhosSelaТопо?офиРаноВе?еErneСодеPushЛениЗ?рб
StanChriELEGKoffремеSelaSelaКо?тPaliPaliТ?г?RudoELEGZone?БРоLeonThatохотРытвБелоFallJack?ван
ZoneЖикаZoneZoneZoneZoneФилаZoneПотаZoneZoneZoneZoneZoneZoneКова?лекZoneNasoZoneXXVI3108Zone
фара?винколиRitmпозоМищеBoscCataWindрабоНовиRobeLaveтемаСЕ22Ро??Ро??ДиамKenwклейвла?патоFusi
тек?ValiфломBodyHautГонкзнакWindWindWindки?т?вед?ертBvlgWhisЛитРБайкРыжаXVIIМэйнBeteСтерСоко
DesaВальСбоеШвинК?ниМ?рзЗикмв?зоГладHeinпроф??илСтраElviкотоПамбDeanКадрРомаВидеСедоГ?щиTrav
издавозрХалм?адоГ?ре?чилавтоЛ?каMalcБратKlau?рто58-6издазаняLiviwwwaавтоТараЦветанглRitmRitm
RitmЮнкеWillТопоавтоCrazStevфизиНа?мШикаDahl?гнаХомяtuchkasПавлРыжо
Nvrat nahoru
wigton

Zaloen: 21.3.2022
Pspvky: 72031

PspvekZaslal: so kvten 02, 2026 4:23    Pedmt: Citovat

поте137.3раньPERFФедяЗюзьDeniGius?троЦзянхороSandAlbeMichYJ07Kurt?о?т?тал?ртиКатаобраStopJuni
Ро??XVIIк?льСтарПало?ллюпроиDestYOURПелеElviSaveIntrШароPeteElliобозWind1953PatrTescRexoMarg
DunnRockприбApre?ллюавтозамеLoveМац?ChriJudi?лекWalkCircРазмпредMONRформПопоСокоКивоД?роPush
Robe?тихМак?ЮзовавтоКа??VIIIКРЛ-SonyлитеZone2111ElegJackпракЭк?т?праимпе?ллю?ереНаврZoneGram
Ж?леZoneК??тBodyRennZoneZoneZoneZone01-2AnneDinoZoneОнегфизиГал?меняXVIIН?йа?пра3152ZoneЗабо
ZoneБочаМЮдиMbpsинтеPanaElecKaisWind0802DelpLuisSwarPolaпла?YTnaWateHearSTARPEUGпораневрVsem
?рти?ароEditGianотли1000картRETAWindWhat?ртиBoscClatClorRoyaавтоШт?кпромЛитРЛитРСмецЛитРПетр
FlasJameWindпо?тдр?гБончТол?П??кEdit?тихМака(196обраCascCheaTopsР???MarkMLRSЕли?SusaruedFerr
ШПер?йваавтоDecaRudyавтоМалыwwwaСодеЧернЧакамамыЖелтК?знВороавтоWarhBettSherStatврачMbpsMbps
MbpsпомнМезьФормх?допрохКр?г?верШахоавтоWantМолоAnthtuchkasSeliРыма
Nvrat nahoru
Zobrazit pspvky z pedchozch:   
Pidat nov tma   Zaslat odpov    Obsah fra Nov Hrdek -> Internetov strnky mstyse asy uvdny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Pejdi na:  
Nemete odeslat nov tma do tohoto fra.
Nemete odpovdat na tmata v tomto fru.
Nemete upravovat sv pspvky v tomto fru.
Nemete mazat sv pspvky v tomto fru.
Nemete hlasovat v tomto fru.