www.novy-hradek.cz Nový Hrádek
Diskuzní fórum městyse Nový Hrádek

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Alkoholová kalkulačka – mohu usednout za volant?

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Nový Hrádek -> Školství na Novém Hrádku
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
AgentLost

PříspěvekZaslal: st březen 25, 2026 8:31    Předmět: Alkoholová kalkulačka – mohu usednout za volant? Citovat

Včera večer jsem byl na setkání s přáteli, vypil jsem pár drinků a zdá se, že se cítím normálně, ale mám pochybnosti ohledně cesty domů. Chci se raději předem otestovat, abych neriskoval a nespoléhal se pouze na své pocity. Poradíte mi, nakolik lze takovým výpočtům vůbec věřit a pomáhá to skutečně při rozhodování?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ksaency

PříspěvekZaslal: st březen 25, 2026 8:34    Předmět: Citovat

Považoval bych to za předběžný odhad, který pomáhá trochu uspořádat myšlenky předtím, než se rozhodnete. Můžete si na stránce https://alkomator.cz/ v sekci Alkohol kalkulacka vypočítat přibližné hodnoty, abyste získali celkový přehled. A pak už si každý sám rozhodne, zda mu to stačí a zda stojí za to riskovat, nebo jestli je lepší počkat
AgentLost

PříspěvekZaslal: st březen 25, 2026 8:36    Předmět: Citovat

Děkuji, teď je mi to jasnější. A co si myslíte, pokud je výsledek výpočtu na hranici, je lepší počítat s rezervou, nebo takové výpočty často vedou k nadhodnocení či podhodnocení?
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Nový Hrádek -> Školství na Novém Hrádku Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: