gwalters
|
Zaslal: èt èerven 25, 2026 14:01 Pøedmìt: Kde dnes najít obchod, který myslí i na zákaznický servis? |
|
|
| Dobrý den všem. Poslední dobou si stále více všímám, že rozdíl mezi jednotlivými obchody není jen v nabídce produktù, ale hlavnì v úrovni služeb. Nìkteré stránky vypadají dobøe, ale jakmile èlovìk odešle objednávku, komunikace témìø zmizí. Zajímalo by mì, jestli jste v poslední dobì narazili na obchod, kde byl zákaznický servis skuteènì na dobré úrovni. Myslím tím rychlé reakce, jasné informace a celkovì pøíjemný prùbìh nákupu bez zbyteèných problémù. |
|
wandaorta
|
Zaslal: ne èerven 28, 2026 10:44 Pøedmìt: |
|
|
| Dobrý den. Nedávno jsem mìl zkušenost, která mì v tomto smìru pøíjemnì pøekvapila. Bìhem hledání nových vìcí jsem objevil https://legitcommunitystore.com/ a rozhodl se objednat jeden produkt na zkoušku. Od zaèátku pùsobila komunikace profesionálnì a zároveò pøirozenì. Nemìl jsem pocit, že bych dostával pouze automatické odpovìdi. Po doruèení zásilky jsem ocenil nejen samotný produkt, ale i zpùsob, jakým byla objednávka pøipravena. Všechno pùsobilo promyšlenì a peèlivì. Právì podobné detaily podle mì odlišují prùmìrný obchod od místa, kam se zákazník rád vrátí i pøíštì. |
|