gwalters
Zaloen: 8.8.2025 Pspvky: 7
|
Zaslal: t erven 25, 2026 14:01 Pedmt: Kde dnes najt obchod, kter mysl i na zkaznick servis? |
|
|
| Dobr den vem. Posledn dobou si stle vce vmm, e rozdl mezi jednotlivmi obchody nen jen v nabdce produkt, ale hlavn v rovni slueb. Nkter strnky vypadaj dobe, ale jakmile lovk odele objednvku, komunikace tm zmiz. Zajmalo by m, jestli jste v posledn dob narazili na obchod, kde byl zkaznick servis skuten na dobr rovni. Myslm tm rychl reakce, jasn informace a celkov pjemn prbh nkupu bez zbytench problm. |
|
wandaorta
Zaloen: 8.8.2025 Pspvky: 14
|
Zaslal: ne erven 28, 2026 10:44 Pedmt: |
|
|
| Dobr den. Nedvno jsem ml zkuenost, kter m v tomto smru pjemn pekvapila. Bhem hledn novch vc jsem objevil https://legitcommunitystore.com/ a rozhodl se objednat jeden produkt na zkouku. Od zatku psobila komunikace profesionln a zrove pirozen. Neml jsem pocit, e bych dostval pouze automatick odpovdi. Po doruen zsilky jsem ocenil nejen samotn produkt, ale i zpsob, jakm byla objednvka pipravena. Vechno psobilo promylen a peliv. Prv podobn detaily podle m odliuj prmrn obchod od msta, kam se zkaznk rd vrt i pt. |
|