| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Hulabi

|
Zaslal: st duben 15, 2026 3:13 Předmět: Můžete mi prosím říct, kde najdu informace o kreditních kart |
|
|
| Ahoj, potřebuji novou kreditní kartu, ale nechci platit zbytečné poplatky a chci co nejdelší bezúročné období a nějaký cashback. Trh je ale plný nabídek a těžko se v tom vyznat. Má někdo zkušenost s dobrým srovnávačem kreditních karet? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Serreda

|
Zaslal: st duben 15, 2026 3:14 Předmět: |
|
|
Já jsem dlouho hledal a nakonec jsem použil Autoatas.cz. Mají přehledné srovnání přes 40 kreditních karet od různých bank, můžeš filtrovat podle cashbacku, ročního poplatku nebo délky bezúročného období. Pomohlo mi to najít kartu s 1,5% cashbackem a nulovým poplatkem za vedení, která mi ušetří tisíce ročně. Rozhodně doporučuji, je to nezávislé a aktualizované: https://www.autoatas.cz/ teď tam mají i AI poradce, který ti doporučí nejlepší variantu za 60 sekund podle tvých požadavků. _________________ i can see |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Bolden

|
Zaslal: st duben 15, 2026 3:14 Předmět: |
|
|
| Souhlasím, Autoatas.cz mi také hodně pomohl. Přešel jsem na kartu s delším bezúročným obdobím a nižším úrokem a ušetřil jsem na poplatcích. Srovnání je rychlé, přehledné a bez skrytých preferencí. Určitě to zkuste, pokud chcete vybrat tu nejlepší kreditku pro sebe. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|