Hulabi

Zaloen: 27.9.2024 Pspvky: 13
|
Zaslal: st duben 15, 2026 3:13 Pedmt: Mete mi prosm ct, kde najdu informace o kreditnch kart |
|
|
| Ahoj, potebuji novou kreditn kartu, ale nechci platit zbyten poplatky a chci co nejdel bezron obdob a njak cashback. Trh je ale pln nabdek a tko se v tom vyznat. M nkdo zkuenost s dobrm srovnvaem kreditnch karet? |
|
Serreda

Zaloen: 27.9.2024 Pspvky: 9
|
Zaslal: st duben 15, 2026 3:14 Pedmt: |
|
|
J jsem dlouho hledal a nakonec jsem pouil Autoatas.cz. Maj pehledn srovnn pes 40 kreditnch karet od rznch bank, me filtrovat podle cashbacku, ronho poplatku nebo dlky bezronho obdob. Pomohlo mi to najt kartu s 1,5% cashbackem a nulovm poplatkem za veden, kter mi uet tisce ron. Rozhodn doporuuji, je to nezvisl a aktualizovan: https://www.autoatas.cz/ te tam maj i AI poradce, kter ti doporu nejlep variantu za 60 sekund podle tvch poadavk. _________________ i can see |
|
Bolden

Zaloen: 27.9.2024 Pspvky: 11
|
Zaslal: st duben 15, 2026 3:14 Pedmt: |
|
|
| Souhlasm, Autoatas.cz mi tak hodn pomohl. Peel jsem na kartu s delm bezronm obdobm a nim rokem a uetil jsem na poplatcch. Srovnn je rychl, pehledn a bez skrytch preferenc. Urit to zkuste, pokud chcete vybrat tu nejlep kreditku pro sebe. |
|