Hulabi

|
Zaslal: st duben 15, 2026 3:13 Pøedmìt: Mùžete mi prosím øíct, kde najdu informace o kreditních kart |
|
|
| Ahoj, potøebuji novou kreditní kartu, ale nechci platit zbyteèné poplatky a chci co nejdelší bezúroèné období a nìjaký cashback. Trh je ale plný nabídek a tìžko se v tom vyznat. Má nìkdo zkušenost s dobrým srovnávaèem kreditních karet? |
|
Serreda

|
Zaslal: st duben 15, 2026 3:14 Pøedmìt: |
|
|
Já jsem dlouho hledal a nakonec jsem použil Autoatas.cz. Mají pøehledné srovnání pøes 40 kreditních karet od rùzných bank, mùžeš filtrovat podle cashbacku, roèního poplatku nebo délky bezúroèného období. Pomohlo mi to najít kartu s 1,5% cashbackem a nulovým poplatkem za vedení, která mi ušetøí tisíce roènì. Rozhodnì doporuèuji, je to nezávislé a aktualizované: https://www.autoatas.cz/ teï tam mají i AI poradce, který ti doporuèí nejlepší variantu za 60 sekund podle tvých požadavkù. _________________ i can see |
|
Bolden

|
Zaslal: st duben 15, 2026 3:14 Pøedmìt: |
|
|
| Souhlasím, Autoatas.cz mi také hodnì pomohl. Pøešel jsem na kartu s delším bezúroèným obdobím a nižším úrokem a ušetøil jsem na poplatcích. Srovnání je rychlé, pøehledné a bez skrytých preferencí. Urèitì to zkuste, pokud chcete vybrat tu nejlepší kreditku pro sebe. |
|